fredag 3. oktober 2014

September og Haust

September månad gjekk så altfor fort.  Det starta med Kristine sin bursdag 3. sept.  Koseleg familiebesøk og her er eit par av gjestane i full konsentrasjon.


Litt lenger ut i månaden var vi på Låve-/gards-messe i Leivdalen.  Henning og Aron, barnebarnet til Elin, kosa seg stort.  Mykje å studere på, bl.a. ein nyfødd kalv og ein liten svart kose-gris, men traktoren var sjølvsagt også populær.


Ein tur til hytta vart det også, i midten av sept.  Litt knott-plager, så vi fyrde litt småved og prøvde oss på spesialiteten til Oddvar, bålkubbe i grua for å halde knotten vekke.  Vi fekk rydda mykje kring hytta, bl.a. saga ned eit par furetre som var blitt for store bak hytteveggen.  Det blir nok ein tur til før vi stenger for vinteren.


1. oktober kom Magnus heim på 7 dg. perm. frå Bardufoss etter ferdig rekruttskule. Kjekt å sjå han igjen etter 6-7 veker i "kongens klær".  Han måtte reise heim i permuniform, og det er sjølvsagt kjekt for oss besteforeldre å få så fint besøk; "knipsa" han med mobilkameraet, så kvaliteten er ikkje heilt god, håper at det blir fleire høve til fotografering seinare.


Ingen kommentarer: