I dag laga eg seikaker av avskjær frå seien på tysdag. Gjorde det lettvint, brukte hurtigmixaren på Kenwooden. Det går bra når ein lagar små porsjonar i gongen. Mjølk, egg, løk, fisk, mjøl, salt og pepar - enkelt og greitt. Steikt i margarin/olje - servert med raspa gulrot, lettrøme, rødbetar, surra løk og poteter. Nam -nam.
4 kommentarer:
Tenkjer det var ingen sure miner denne gongen. Raspa gulrøter veit alle kva er...Høyrest godt ut med heimelaga fiskekaker! I dag blei det mager supa her...
Dette frista meg!
Har laga fiskekaker etter same oppskrifta i årevis, og var lei heile kakene. På tide å fornye seg? Når eg berre får tak i fisk igjen! Elles er fiskekakene absolutt best før dei har vore i frysaren, men ein må lage når ein HAR fisk.
Nam, nam...dette såg sunt og godt ut!
Skukkeleg god mat med akkurat det tilbehøret eg "må ha"!
Legg inn en kommentar