søndag 11. juli 2010

Litt av kvartFor dei bloggarane som er interessert i kva vi driv med:
Slik ser WC, dusj og vaskerom ut pr. dags dato. Alt er klart for måling på våtromsstrie/membran på wc/dusj-veggane og flislegging golv på ferdig underlag.
I avdelinga heilt til høgre har vi fått montert ein stålvask og vi skal kjøpe ny vaskemaskin og tørketrommel (i etasje) som skal stå der.
Svein har tatt ned skåper/vask på motsatt side og har pussa og malt, så dei skal vi montere opp igjen. Må nytte det røropplegget vi har.
Veggane er som før, baderomspanelet har halde seg utruleg godt.
Trur det skal bli eit romsleg og godt pensjonist wc-bad-vaskerom.
Våtromsfagmannen er rundt om kring og jobbar, men har lova å gjere seg ferdig snart - kanskje i morgon?
Tidleg på 80-talet gjekk det ein dansk TV-serie som heitte "TV i teltet". Vi var på campingtur med Lillebror-hengar/fortelt og kjøpte eit lite sv/hv TV som vi hadde i teltet. Vi besøkte våre gode venner i Danmark, og dei hadde stor moro av oss. Ja det var den tid, det.
Som de ser har Svein montert TV i hagestova (litt harry? ikkje ferdig endå). Vi hadde eit lite TV-apparat av gamlesorten ståande som ikkje var i bruk, så han fann ut at han måtte nytte det til noko fornuftig....
Petunia og lobelia i verandakassene er ganske trivelege no.

1 kommentar:

Besta sa...

Blir spennande å sjå det "nye" badet/vaskerommet. Lurt å ha mest mulig på eitt golv etter kvart som ein blir eldre.Koselig i hagestova, ikkje heilt uvanlig å ha TV ute.Snakka nettopp med Rasmus. Dei kjem hit i august, så vi tek nok ein tur dit om ein dag eller to.Betre ver der enn her.